Gaspejs

Overvejer du at få installeret en gaspejs i København, Hovedstadsområdet eller øvrige Nordsjælland? Så er Alpha VVS Teknik klar til at hjælpe dig med rådgivning, service og installation. Ring til os eller skriv via kontaktformularen og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi installerer og servicerer mærkerne M-design, Faber og Kalfire.

De seneste år har gaspejsen vundet mere og mere frem

Den vælges oftere frem for en traditionel brændeovn eller pejseindsats. Det er der flere grunde til, dog er det primært ud fra dens visuelle fremtoning, der passer perfekt ind i den nordiske minimalisme.

Dog giver den også brugeren visse bekvemmeligheder, der ikke fås ved installation af eksempelvis en almindelig brændeovn. Du skal hverken kløve brænde eller rengøre glas og brændkammer, men blot nyde ilden. Præcis, når det passer dig.

 

Fordele ved gaspejs

Med en gaspejs har du en del forskellige muligheder, når det kommer til den visuelle fremtoning. Derfor kan gaspejsen næsten insgå i ethvert hjem, uanset hvordan den øvrige indretningsstil er. Den findes dog også i mere traditionelt design, der leder tankerne hen mod en træfyret brændeovn, som man kender den.

Der anvendes typisk keramisk brænde i en gaspejs for at give det samme, hyggelige udtryk som en almindelig brændeovn. Det er nemt og bekvemt, og du kan tænde for flammen direkte via en fjernbetjening eller din smartphone – og samtidig skåner du klimaet.

 

Installation af gaspejs i København og omegn

Når du skal have installeret en gaspejs i Hovedstadsområdet og Nordsjælland, kræver det ikke, at du har en skorsten, som det er tilfældet ved en brændeovnen. Istedet er det nødvendigt, at du får installeret et aftræk. Det kan udmunde lodret gennem taget eller vandret gennem en husmur eller anden facade.

Dette giver flere indretningsmuligheder og er generelt lettere og billigere at installere end en almindelig brændeovn. Særligt, hvis ikke du i forvejen har en skorsten i din bolig.

Har du brug for hjælp til installation eller vedligeholdelse af din gaspejs i København eller øvrige Nordsjælland?

Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug.