Job hos os

Start din karriere hos Alpha VVS Teknik

Vi løser opgaver indenfor VVS, energi, indeklima og kloak.

Vi søger en dygtig VVS’er


I Alpha VVS Teknik løser vi opgaver indenfor VVS, energi, indeklima og kloak. Vi er rigtig glade for en øget tilgang af VVS-opgaver, og derfor har vi nu brug for flere hænder til at løfte de daglige opgaver. 

Din profil

Er du uddannet VVS´er og har god erfaring med løsning af almene VVS opgaver, såvel som de mere komplicerede. Din ansvarsfølelse er stor, og du engagerer dig i dine opgaver, som du sætter en ære i at løse med høj kvalitet. Det er ikke bare din mester der lægger navn til – det gør du også selv. Hos Alpha VVS Teknik arbejder vi selvstændigt såvel som i teams – og det er vigtigt at du selv kan tage styring og kontrol over de opgaver vi stiller dig. Vi forventer stabilitet, loyalitet og høj moral.

Vi tilbyder

  • Et fast job i en dynamisk virksomhed
  • Tillidsforhold præget af frihed under ansvar
  • En arbejdsplads fyldt med godt humør, effektivitet og faglighed
  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Indflydelse og ansvar til dem der ønsker det
  • 10 imødekommende kolleger
  • Løn efter kvalifikationer

Lyder ovenstående spændende, så kontakt Casper Doil på 20281929 eller send en ansøgning på info@alphavvs.dk. Vedlæg gerne CV og kort beskrivelse af dig selv.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Alpha VVS-Teknik

Alpha VVS Teknik ApS har siden 2004 været Gentoftes VVS-ekspert, der udelukkende arbejder med moderne udstyr. Vi udfører alle opgaver indenfor både VVS-arbejde, blik- og tagarbejde samt ejendomsservice. I dag er vi 10 dedikerede medarbejdere som ikke kun er optaget af, at vores kunder får et godt stykke arbejde udført. Vi ønsker at de samtidig skal kunne sove om natten, og de skal vide at vores kompetencer giver dem tryghed, sikkerhed og garanti. Læs mere om os og vores værdier her.