Blikkenslager

Har du brug for en blikkenslager i København eller øvrige Nordsjælland? Vi tilbyder en lang række ydelser inden for blikkenslager-faget og står klar til at hjælpe dig.

Hvilke blikkenslager-opgaver løser vi?

Der er forskel på en VVS’er og blikkenslager, selvom mange tror, det dækker over det samme. En blikkenslager er en håndværker, der primært beskæftiger sig med blikarbejde. Dette dækker blandt andet over følgende opgaver:

  • Nyt tag
  • Reparation af tagrender og nedløb
  • Installation af tagrender og nedløb
  • Inddækning af skotrender, altaner, kviste, karnapper og lign.
  • Inddækning af skorstene og kviste
  • Installation af tagrender, tage og facader i skifer
  • Facadedækning i kobber og zink

Vi hjælper med alle ovenstående opgaver, og du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 45931949 hvis du ønsker et komplet uforpligtende tilbud.

 

Blikkenslager i hele Hovedstadsområdet

Vi er klar til at hjælpe dig i hele Hovedstadsområdet, herunder København, Gentofte og Lyngby.

Når du kontakter os, starter vi altid med en uforpligtende snak for at høre omkring din problemstilling. Hvis du stadig er interesseret herefter, sender vi dig et uforpligtende tilbud som du kan takke ja til – eller ignorere, hvis du mod forventning ikke er interesseret. Det koster ikke noget at spørge.

 

Alpha VVS Teknik er et autoriseret blikkenslager-firma

Vi rådgiver altid vores kunder før, under og efter en opgave, så du kan trygt overlade blikkenslagerarbejdet i vores hænder.

Vores team består af de dygtigste blikkenslagere som gennem årene har opbygget en know-how, der gør os i stand til at varetage stort set alle opgaver indenfor blikkenslagerfaget. Vi sikre dig altid den bedste og mest optimale løsning ift. den udfordring du står med.

Som kunde hos os får du en kombination af godt håndværk, enorm know-how, hands on-erfaring og de effektivt værktøj. Det betyder, at du får den absolut bedste løsning, der vil holde i mange år.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-opgaver.