Blikkenslager

Har du brug for en blikkenslager i København eller øvrige Nordsjælland? Alpha VVS Teknik tilbyder en lang række ydelser inden for blikkenslager-faget. Ring til os på telefon (+45) 78 76 39 56 eller skriv via kontaktformularen i sidebaren herunder.

Vi er en dedikeret blikkenslagervirksomhed beliggende i Gentofte. Vi leverer VVS i hele København, Hovedstadsområdet og øvrige Nordsjælland flere års erfaring indenfor blikkenslager-faget. Opstår der behov for hjælp, kan du roligt ringe til os – så finder vi en løsning, der afhjælper det problem, du har.

Vores mangeårige erfaring samt team bestående af de dygtigste blikkenslagere har medført, at vi har opbygget en know-how, der gør os i stand til at varetage stort set alle opgaver indenfor blikkenslagerfaget. Vores kompetencer består af lige store dele teori og praksis, så du altid er sikret den bedste og mest optimale løsning ift. den udfordring, du henvender dig til os med.

Som kunde hos os får du en kombination af godt håndværk, enorm know how, hands on-erfaring og de effektivt værktøj. Det betyder, at du får den absoult bedste løsning, der vil holde i mange år.

Hvilke blikkenslager-opgaver løser vi?

Der er forskel på en VVS’er og blikkenslager, selvom mange tror, det dækker over det samme. En blikkenslager er en håndværker, der primært beskæfter sig med blikarbejde. Dette dækker blandt andet over følgende opgaver:

  • Nyt tag
  • Reparation af tagrender og nedkøb
  • Installation af tagrender og nedløb
  • Inddækning af skotrender, altaner, kviste, karnapper og lign.
  • Inddækning af skorstene og kviste
  • Installation af tagrender, tage og facader i skifer
  • Facadedækning i kobber og zink

Hos Alpha VVS-Teknik hjælper vi med alle ovenstående opgaver, og du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 78 76 39 56, hvis du ønsker et komplet uforpligtende tilbud.

Blikkenslager i hele Hovedstandsområdet

Vi er klar til at hjælpe dig i hele Hovedstadsområdet, herunder København, Gentofte og Lyngby. Når du kontakter os, starter vi altid med en uforpligtende snak for at høre omkring din problemstilling. Hvis du stadig er interesseret herefter, sender vi dig et uforpligtende tilbud som du kan takke ja til – eller ignorere, hvis du mod forventning ikke er interesseret. Det koster ikke noget at spørge.

Alpha VVS-Teknik er et autoriseret blikkenslager-firma

Vi er autoriserede blikkenslagere, så vi ved, hvad vi laver – og det kan du drage nytte af. Vi rådgiver altid vores kunder før, under og efter en opgave. På den måde kan du trygt overlade blikkenslagerarbejdet i vores hænder.

Kontakt os og hør nærmere om vores blikkenslager-ydelser

Hvis du skal have udført blikkenslager-arbejde i København, Gentofte, Lyngby eller nærmeste omegn, så kontakt os med det samme på telefon 78 76 39 56, så finder vi en løsning, der matcher dit behov. Har du herudover spørgsmål til vores blikkenslagerfirma, så er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp? Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-opgaver.