Kloakarbejde

Har du brug for hjælp til kloakarbejde i København, Hovedstadsområdet eller øvrige Nordsjælland? Alpha VVS Teknik tilbyder rådgivning, service og vedligehold af kloakker i hele Hovedstadsområdet. Ring til os eller skriv via kontaktformularen, så finder vi en løsning.

Vi håndterer bl.a. følgende kloakopgaver:

  • Højtvandslukke
  • Sandfangsbrønd
  • Dræn
  • Pumpebrønde
  • Faskiner

Hos Alpha VVS Teknik har vi mange års erfaring i kloakarbejde og opererer i Gentofte, Lyngby og resten af Hovedstaden. Herudover har vi døgnvagt, hvilket betyder, at du altid kan ringe til os, såfremt du har brug for hjælp. Vi rykker ud med det samme.

 

Montering af højtvandslukke

Når det regner kraftigt, kan du risikere, at vandet fra kloakken løber baglæns, så det til sidst løber op gennem dit afløb. Dette sker, fordi kloakken ude på vejen ikke kan nå at lede regnvandet væk hurtigt nok.

Typisk vil det ske, hvis dine afløb i kælderen er placeret lavt i forhold til kloakken ude på vejen. Vil du undgå, at ovenstående scenarie udspiller sig i din kælder, er løsningen at få installeret en højtvandslukke, der automatisk lukker af, når uheldet er ved at være ude.

 

Montering af sandfangsbrønd

Hvis du vil undgå tilstopning af kloakken, så er det en god idé at få installeret en sandfangsbrønd. Den samler alt dét, der normalt får afløbet til at stoppe, så du ikke længere skal bekymre dig. Det gælder blandt andet blade og sand.

Vi har monteret flere hundrede sandfangsbrønde gennem tiden, og vi står altid til rådighed, hvis du har brug for at få installeret en hos dig.

En sandfangsbrønd kræver desuden vedligeholdelse, og vi anbefaler, at den som minimum bliver renset to gange årligt. Også her står vi selvfølgelig til rådighed. Vedligeholdelsen i forbindelse med at have en sandfangsbrønd installeret er minimal i forhold til alternativet; ikke at have en installeret. Den har stor effekt, og pengene er derfor godt givet ud.

 

Få installeret et dræn

Vil du undgå fugt i murværket, kan det være nyttigt at få installeret et drøn.

Med et dræn kan du undgå følgende gener:

  • Fugt i murværket
  • Tilstoppet kloak
  • Manglende afledning af vand ved regnskyl

Hvis din bolig døjer med ovenstående gener, er det værd at investere i et dræn – eller, hvis du har et i forvejen, at få det renoveret.

 

Få nedsænket en pumpebrønd og undgå vand i kælderen

Med en pumpebrønd kan du nemt og effektivt få afhjulpet vand i kælderen og i stedet udlede det til hovedledningen. Det kan især være nødvendigt, hvis du oplever problemer med vand i kælderen – og desuden fungerer pumpebrønden godt som supplement til et omfangsdræn.

 

Aflast kloaksystemet med en regnvandsfaskine

En faskine aflaster kloaksystemet ved at opsamle vandet ved regnskyl. Dernæst kan vandet trænge ned i jorden, uden du oplever gener såsom oversvømmelse og lignende. En faskine er en forholdsvist billig løsning, der dog har stor effekt, når der kommer kraftige regnskyl.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Er du i tvivl om, hvilken kloakopgave der vil hjælpe dig ift. dit kloakproblem, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakarbejde, så tag kontakt til os med det samme.

Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug.