Kloakarbejde

Har du brug for hjælp til kloakarbejde i København, Hovedstadsområdet eller øvrige Nordsjælland? Alpha VVS Teknik tilbyder rådgivning, service og vedligehold af kloakker i hele Hovedstadsområdet. Ring til os eller skriv via kontaktformularen, så finder vi en løsning.

Vi håndterer bl.a. følgende kloakopgaver:

  • Højtvandslukke
  • Sandfangsbrønd
  • Dræn
  • Pumpebrønde
  • Faskiner

Hos Alpha VVS Teknik har vi mange års erfaring i kloakarbejde og opererer i Gentofte, Lyngby og resten af Hovedstaden. Herudover har vi døgnvagt, hvilket betyder, at du altid kan ringe til os, såfremt du har brug for hjælp. Vi rykker ud med det samme.

 

Undgå en tilstoppet kloak med en sandfangsbrønd

Hvis du vil undgå tilstopning af kloakken, så er det en god idé at få installeret en sandfangsbrønd. Den samler alt dét, der normalt får afløbet til at stoppe, så du ikke længere skal bekymre dig. Det gælder blandt andet blade og sand.

En sandfangsbrønd kræver vedligeholdelse, og vi anbefaler, at den som minimum bliver renset to gange årligt. Her står vi naturligvis til rådighed.

Vedligeholdelsen i forbindelse med at have en sandfangsbrønd installeret er minimal i forhold til alternativet; ikke at have en installeret. Den har stor effekt, og pengene er derfor godt givet ud.

 

Få installeret et dræn

Med et dræn kan du undgå følgende gener:
  • Fugt i murværket
  • Tilstoppet kloak
  • Manglende afledning af vand ved regnskyl

Døjer din bolig med ovenstående gener, er det værd at investere i et dræn – eller, hvis du har et i forvejen, at få det renoveret.

 

Undgå vand i kælderen med en pumpebrønd

Med en pumpebrønd kan du nemt og effektivt få afhjulpet vand i kælderen og i stedet udlede det til hovedledningen. Det kan især være nødvendigt, hvis du oplever problemer med vand i kælderen – og desuden fungerer pumpebrønden godt som supplement til et omfangsdræn.

 

Aflast kloaksystemet med en regnvandsfaskine

En faskine aflaster kloaksystemet ved at opsamle vandet ved regnskyl. Dernæst kan vandet trænge ned i jorden, uden du oplever gener som oversvømmelse og lignende.

En faskine er en forholdsvist billig løsning, der dog har stor effekt, når der kommer kraftige regnskyl.

Sikring af afløbsinstallationer:

Kloakvand i kælderen efter skybrud

Store skybrud kan man ikke gardere sig imod, men man kan alligevel godt sikre en del af sin ejendom mod opstemning af kloakvand ved, at installerer et højvandslukke i sin kælderinstallation.

Hvad gør en højvandslukke?

Når det regner kraftigt og Kloakken ude i vejen ikke kan nå at lede regnvandet væk hurtigt nok, forhindre et højvandslukke, at kloakvandet fra kloakken ude i vejen kan løbe baglæns og op igennem afløbet i bygningens kælder. Ildelugtende kloakvand op gennem et toilet eller et afløb i kælderen og derved har fået oversvømmelse er der ingen der ønsker.

Højvandslukke er en af flere løsninger, der kan vælges.

Ligesom for vandinstallationer er bygningsejeren også her ansvarlig for kloakken på sin matrikel frem til skelbrønden, mens kommunen er ansvarlig for kloakrørene fra skelbrønden og ude i vejen.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Er du i tvivl om, hvilken kloakopgave der vil hjælpe dig ift. dit kloakproblem, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakarbejde, så tag kontakt til os med det samme.

Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug.