Naturgas

Brug for hjælp til installation, service eller vedligeholdelse af naturgas i København eller øvrige Nordsjælland? Så er Alpha VVS Teknik klar til at hjælpe dig. Ring til os eller skriv via kontaktformularen og lad os tage en snak om dine muligheder.

Hvad er naturgas?

Det er en fællesbetegnelse for gas, der findes i den danske undergrund. Den består overordnet set af metan og stammer fra plante- og dyrerester, der omdannes til gas efter millioner af år. Den gas bruger vi til opvarmning, tøjvask og madlavning.

I sin rene form er naturgas både ugiftigt, usynligt og uden luft. Dog er der tilføjet odorant, som er det stod, der giver den sin særlige lugt. Dette er for at kunne opdage et gasudslip eller utætheder, før uheldet er ude.

 

Skånsomt for miljøet

Der er mange grunde til, at naturgas kan være en god mulighed. Det er billigt, men vigtigst udleder det langt mindre CO2 per energimængde, end det er tilfældet ved eksempelvis kul og olie.

Det betyder, at det er en skånsom kilde til energi, og samtidig er det ugiftigt – ved forbrænding dannes der primært vand og kuldioxid. Af samme årsag anses det for at være det absolut reneste (og mest klimavenlige) fossile brændstof, særligt hvis du skifter fra olie eller kul.

 

Installation

Såfremt du bor i et område, hvor der er mulighed for tilslutning til naturgas, er det relativt nemt at installere er gasfyr. Det er dog ikke noget, du selv må gøre, da det kræver en autoriseret VVS-installatør, der ved, hvordan man installerer et naturgasfyr.

Når du skal skifte til naturgas, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en komplet løsning, der ikke går på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Vi anvender udelukkende de bedste materialer, der er på markedet.

 

Hjælp til installation og serviceeftersyn i København eller Nordsjælland?

Hvis du skal have udskiftet din gamle gaskedel eller have foretaget et serviceeftersyn, står vi også klar til at hjælpe dig før, under og efter arbejdet er udført.

Har du brug for hjælp til naturgas i København eller Nordsjælland?

Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug.