Fjernvarme

Har du brug for hjælp i forbindelse med fjernvarme i København, Hovedstadsområdet eller øvrige Sjælland? Alpha VVS-Teknik tilbyder rådgivning, service og vedligehold af fjernvarme. Ring til os eller skriv via kontaktformularen og lad os tage en snak omkring dine muligheder.

Vi tilbyder

Hos Alpha VVS-Teknik har vi gennem tiden hjulpet mange kunder – både private og erhverv – med fjernvarme. Vi tilbyder både levering og montering af fjernvarmeanlæg samnt serviceeftersyn.

Har du brug for hjælp, kan du ringe til os på telefon (+45) 45 93 19 49 eller skrive via kontaktformularen til høje. Vi hjælper altid med gratis rådgivning og giver også gerne et helt og aldeles uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Fjernvarme er blandt de billigste metoder til opvarmning af private hjem og erhvervslokaler i Danmark. Såfremt du bor i et område med fjernvarme, vil du med højeste sandsynlighed have pligt til at tilslutte dig kraftværket. Det er ikke noget negativt, da det er en både billig og effektiv løsning.

 

Service og vedligeholdelse af fjernvarme

Dit fjernvarmeanlæg passer ikke sig selv, men kræver jævnlig vedligeholdelse og eftersyn. Det hjælper vi med hos Alpha VVS-Teknik, og vi har gennem tiden hjulpet mange kunder.

Hvis dit fjernvarmeanlæg er stået af og trænger til at blive skiftet, er det naturligvis også en opgave, vi påtager os.

 

Hvorfor vælge fjernvarme?

Der er mange grunde til, at fjernvarme er blandt de mest populære varmekilder hos danskerne:

  • Det er billigt
  • Det er billigt
  • Det er miljøvenligt

Fjernvarme er en miljøvenlig løsning, hvis du sammenligner med eksempelvis et oliefyr, der belaster miljøet mere og mere med tiden. Samtidig er fjernvarme en fremtidssikret løsning, såfremt den vedligeholdes jævnligt.

Herudover er fjernvarme en billig løsning, hvis du sammenligner med elvarme, oliefyr og naturgas. Der er altså mange penge at spare, hvis du får installeret fjernvarme fremfor disse varmekilder.

Slutteligt er det værd at nævne, at fjernvarme er en varmeløsning, der er væsentligt lettere at have med at gøre end eksempelvis et træpillefyr, der kræver en ekstra indsats fra din side.

Fjernvarme i København og hele Hovedstadsområdet

Hos Alpha VVS Teknik varetager vi alle former for serviceeftersyn, installation og udskiftning af andre varmeløsning til fordel for fjernvarme. Vi udskifter også ældre fjernvarmeanlæg, hvis det gamle er stået af.

Vi leverer fjernvarmeløsninger til erhverv og private hjem i København og hele Hovedstadsområdet, herunder Hellerup, Gentofte, Vanløse, Brøndby, Glostrup, Rødovre, Søborg, Amager, Herlev og Hvidovre.

Har du brug for hjælp? Ring til os på (+45) 45 93 19 49 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS-opgaver.