Om Alpha VVS-Teknik

Alpha VVS-Teknik ApS har siden 2004 haft hovedkontor i Gentofte og med afdeling i Slangerup, betjener vi nu også det meste af Nordsjælland.

VVS siden 2004

Vi har siden 2004 løst VVS-opgaver for kunder i hele Hovedstadsområdet og det meste af Nordsjælland.

Klimacertificeret partner

Vi er certificeret Bosch Climate Partner, hvilket er din garanti for et højt ambitions- og kvalitetsniveau, når du bruger os til energioptimering af dit hjem.

Vi varetager alle VVS-opgaver

Vi løser alle opgaver indenfor VVS og blikkenslagerfaget. Vi løser alle opgaver – stor som små – med engagement og professionalisme.

Hos Alpha VVShar vi fokus på kvalitet

Hos Alpha VVS-Teknik vægter vi kvalitet og faglig stolthed højt. Det vil du mærke fra første kontakt. Vores team består udelukkende af dygtige, professionelle fagmænd, der går op i sit håndværk. Lad os hjælpe dig med dine VVS-opgaver.

Ring nu på (+45) 45 93 19 49 og lad os tage en snak om dine muligheder.

(+45) 45 93 19 49

Om os

Vi er certificerede Bosch Climate Partner, hvilket er din garanti for et vis kvalitetsniveau når du får installeret og serviceret dit varmeanlæg.Som Bosch Climate Partner bliver vi løbende uddannet og opdateret på den nyeste viden inden for feltet, dvs. vi ligeledes er kompetente til at rådgive dig om energibesparende tiltag og lignende, der kan gavne din pengepung og miljøet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du skal have et uforpligtende tilbud. Ring i dag på telefon 78 76 39 52 eller skriv i kontaktformularen på kontaktside.