Om Alpha VVS Teknik

Mit navn er Casper Doil og jeg er indehaver af Alpha VVS Teknik

 

Da jeg i 2004 etablerede Alpha VVS Teknik, var min ambition ikke kun at beskæftige mig med installation af rør og fittings, eller montering af standard toilettet og vandhaner.

 

Fokus på kunderne og det gode håndværk

Mit ønske var og er fortsat – med fokus på det gode håndværk, at hjælpe mine kunder med at gøre hverdagen bedre. Sikre god kvalitet i deres VVS-tekniske installationer og tilbyde tidssvarende energi, varme- og klimatekniske løsninger.

 

I dag er vi 10 dedikerede medarbejdere som ikke kun er optaget af, at vores kunder får et godt stykke arbejde udført. Vi ønsker at de samtidig skal kunne sove om natten, og de skal vide at vores kompetencer giver dem tryghed, sikkerhed og garanti.

 

Mange kender reelt ikke til teknikken i bygningsinstallationer, og i hverdagen forventer de fleste at tingene bare fungerer. Det har vi gjort op med én gang for alle. Derfor har vi valgt at investere massivt i kompetenceudvikling, af samtlige medarbejdere i Alpha VVS Teknik.

 

Rådgivning og tillid

Rådgivning og tillid er to ord som som hænger uløseligt sammen. For private kunder betyder det, at de kan slappe af imens vores medarbejdere arbejder i deres hjem. For virksomhedsejere og ansvarligt driftspersonale betyder det, at de kan bruge deres tid på at drive forretning, og lade os om at løse de opgaver som kræver VVS-tekniske kompetencer.

 

For flere af vores kunder hører vi, at de oplever vores arbejde som naturvidenskab der fungerer i praksis, og som samtidig følger deres stigende behov for en bedre og mere bæredygtig hverdag.

 

Sådanne tilbagemeldinger gør både mine medarbejder og mig stolte over at drive virksomhed. Det giver os en stærk tro på, at det lønner sig at passe på sin ejendom eller virksomhed, og ikke mindst de mennesker der opholder sig heri.

 

Tak fordi du tog dig tid til at læse om min virksomhed – kontakt mig gerne hvis du kunne tænke dig et uforpligtende inspirationsmøde!

 

Casper Doil, Statsautoriseret VVS- og VE-Installatør

Casper Doil

Bosch Climate Partner

Vi er certificerede Bosch Climate Partner, hvilket er din garanti for et vis kvalitetsniveau når du får installeret og serviceret dit varmeanlæg.Som Bosch Climate Partner bliver vi løbende uddannet og opdateret på den nyeste viden inden for feltet, dvs. vi ligeledes er kompetente til at rådgive dig om energibesparende tiltag og lignende, der kan gavne din pengepung og miljøet.

Vi varetager alle VVS-opgaver

Vi løser alle opgaver indenfor VVS og blikkenslagerfaget. Vi løser alle opgaver – stor som små – med engagement og professionalisme.

VVS siden 2004

Vi har siden 2004 løst VVS-opgaver for kunder i hele Hovedstadsområdet og det meste af Nordsjælland.

Hos Alpha VVS Teknikhar vi fokus på kvalitet

Hos Alpha VVS Teknik vægter vi kvalitet og faglig stolthed højt. Det vil du mærke fra første kontakt. Vores team består udelukkende af dygtige, professionelle fagmænd, der går op i sit håndværk. Lad os hjælpe dig med dine VVS-opgaver.

Ring nu på (+45) 45 93 19 49 og lad os tage en snak om dine muligheder.