OmAlpha VVS Teknik

Mit navn er Casper Doil og jeg er indehaver af Alpha VVS Teknik

Mit ønske er – at hjælpe mine kunder med at gøre hverdagen bedre ved at sikre god kvalitet i deres VVS-tekniske installationer, og tilbyde tidssvarende energi, varme- og klimatekniske løsninger.

 

Alpha VVS Teknik blev etablerede i 2004.

Her var min ambition ikke kun at beskæftige mig med installation af rør og fittings, eller montering af standard toilettet og vandhaner men derimod det, at kunne gøre en forskel i folks hverdag.

I dag er vi 10 dedikerede medarbejdere som er optaget af, at du som vores kunde, får et godt stykke arbejde udført. Vi ønsker at du skal kunne sove om natten og vide, at vores kompetencer giver dig tryghed, sikkerhed og garanti.

 

Rådgivning og tillid

Mange kender reelt ikke til teknikken i bygningsinstallationer, og i hverdagen forventer du at tingene bare fungerer. 

Rådgivning og tillid er to ord som som hænger uløseligt sammen.

For dig som privat kunde betyder det, at du kan slappe af imens vores medarbejdere arbejder i dit hjem.

For dig som virksomhedsejere eller ansvarligt driftspersonale betyder det, at du kan bruge din tid på at drive forretning, og lade os om at løse de opgaver som kræver VVS-tekniske kompetencer.

Man kan fristes til at kalde vores arbejde en slags naturvidenskab  der fungerer i praksis, som kan følge det stigende behov for en bedre og mere bæredygtig hverdag.

Det lønner sig at passe på sin ejendom eller virksomhed, og ikke mindst de mennesker der opholder sig heri.

At være med til at gøre en forskel, gør både mine medarbejder og mig stolte over at drive virksomhed.

 

Tak fordi du tog dig tid til at læse om min virksomhed – kontakt mig gerne hvis du kunne tænke dig et uforpligtende inspirationsmøde!

 

Casper Doil, Statsautoriseret VVS- og VE-Installatør

Alpha VVS-Teknik

Vores samarbejdspartnere

Bosch Climate Partner

Vi er certificerede Bosch Climate Partner, hvilket er din garanti for et vis kvalitetsniveau når du får installeret og serviceret dit varmeanlæg.Som Bosch Climate Partner bliver vi løbende uddannet og opdateret på den nyeste viden inden for feltet, dvs. vi ligeledes er kompetente til at rådgive dig om energibesparende tiltag og lignende, der kan gavne din pengepung og miljøet.

VOLA certificeret montør

Et armatur fra VOLA er prikken over i'et i forbindelse med nybyggeri og renovering. Vi er certificerede VOLA-installatører, og har stor erfaring i installation af alle typer armaturer.De første VOLA-haner er designet til Danmarks Nationalbank af Arne Jacobsen. De oprindelige principper i designet består den dag i dag: ren form og geometri kombineret med innovativ funktionalitet. 

Dansk Drikkevandskontrol

Vi kan hjælp dig med eftersyn, skadesopklaring og sikring af bygningens vandinstallationer som certificeret partner under Dansk Drikkevandskontrol.Som bygningsejer er det dit ansvar at sikre, at drikkevandet i din ejendom lever op til myndighedernes krav om vandinstallationer, da du som ejer kan drages til ansvar, hvis noget går galt.

Hos Alpha VVS Teknikhar vi fokus på kvalitet

Vi  vægter kvalitet og faglig stolthed højt, det vil du mærke fra første kontakt. Vores team består udelukkende af dygtige, professionelle fagmænd, der går op i sit håndværk. Lad os hjælpe dig med dine VVS-opgaver.

Ring nu på (+45) 45 93 19 49 og lad os tage en snak om dine muligheder.